Lívia - A Lívia név jelentése, Lívia névnapjai, Lívia név becézése és más érdekességek:

● A Lívia név eredete: latin

● A Lívia név jelentése:

ólomszürke, kékes ( A Líviusz férfinév női párja )

● A Lívia név becézése / Lívia becenevei:

Livi, Livike, Livkó, Livus, Livuka, Livka, Via, VIus

● Lívia névnapja:

február 12.október 14.december 10.
● A Lívia név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lívia név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lívia névről? Görgess lejjebb!
A Lívia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lívia névről

● A Lívia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lívia név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + Í ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Lívia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Lívia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lívia név ? Jó helyen jársz!
A Lívia: 5 betűből álló női név / lánynév
A Lívia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lívia név magánhangzói: A, I, Í,
A Lívia név mássalhangzói: L, V,
A Lívia név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lívia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lívia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lívia névvel kapcsolatban. a Lívia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lívia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lívia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lívia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lívia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lívia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lívia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!