Honóriusz - A Honóriusz név jelentése, Honóriusz névnapjai, Honóriusz név becézése és más érdekességek:

● A Honóriusz név eredete: latin

● A Honóriusz név jelentése:

megtisztelt, tiszteletteljes, tiszteletreméltó

● A Honóriusz név becézése / Honóriusz becenevei:

Riusz, Riu, Hono, Honoka, Honusz

● Honóriusz névnapja:

január 16.április 24.szeptember 30.
● A Honóriusz név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Honóriusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Honóriusz névről? Görgess lejjebb!
A Honóriusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Honóriusz névről

● A Honóriusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Honóriusz név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 55 ( 5 + 5 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Honóriusz névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Honóriusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Honóriusz név ? Jó helyen jársz!
A Honóriusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Honóriusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Honóriusz név magánhangzói: I, O, Ó, U,
A Honóriusz név mássalhangzói: SZ, H, N, R,
A Honóriusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Honóriusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Honóriusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Honóriusz névvel kapcsolatban. a Honóriusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Honóriusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Honóriusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Honóriusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Honóriusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Honóriusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Honóriusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!