Hubert - A Hubert név jelentése, Hubert névnapjai, Hubert név becézése és más érdekességek:

● A Hubert név eredete: germán

● A Hubert név jelentése:

szelleme által kiváló, fényes értelmű, híres

● A Hubert név becézése / Hubert becenevei:

Hubi, Hubika, Hubcsi, Hubus, Bertus, Bertu

● Hubert névnapja:

március 20.november 3.
● A Hubert név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Hubert név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hubert névről? Görgess lejjebb!
A Hubert az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hubert névről

● A Hubert név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hubert név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + U ( 3 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Hubert névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Hubert név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hubert név ? Jó helyen jársz!
A Hubert: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Hubert név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Hubert név magánhangzói: E, U,
A Hubert név mássalhangzói: B, H, R, T,
A Hubert név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Hubert névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Hubert névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hubert névvel kapcsolatban. a Hubert név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hubert név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hubert név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hubert névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hubert név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hubert nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hubert névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!