Hümér - A Hümér név jelentése, Hümér névnapjai, Hümér név becézése és más érdekességek:

● A Hümér név eredete: latin - magyar

● A Hümér név jelentése:

hűséges

● A Hümér név becézése / Hümér becenevei:

Hümi, Hümike, Hümcsi, Méri, Mérus

● Hümér névnapja:

április 24.november 12.
● A Hümér név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Hümér név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hümér névről? Görgess lejjebb!
A Hümér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hümér névről

● A Hümér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hümér név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + Ü ( 8 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Hümér névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Hümér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hümér név ? Jó helyen jársz!
A Hümér: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Hümér név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Hümér név magánhangzói: É, Ü,
A Hümér név mássalhangzói: H, M, R,
A Hümér név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Hümér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Hümér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hümér névvel kapcsolatban. a Hümér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hümér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hümér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hümér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hümér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hümér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hümér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!