Kapolcs - A Kapolcs név jelentése, Kapolcs névnapjai, Kapolcs név becézése és más érdekességek:

● A Kapolcs név eredete: török - magyar

● A Kapolcs név jelentése:

kun férfi

● A Kapolcs név becézése / Kapolcs becenevei:

Kapolcska, Polcska, Polcsi, Polcsu, Kapi, Kapika

● Kapolcs névnapja:

március 24.szeptember 29.
● A Kapolcs név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kapolcs név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kapolcs névről? Görgess lejjebb!
A Kapolcs az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kapolcs névről

● A Kapolcs név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kapolcs név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Kapolcs névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Kapolcs név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kapolcs név ? Jó helyen jársz!
A Kapolcs: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kapolcs név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Kapolcs név magánhangzói: A, O,
A Kapolcs név mássalhangzói: CS, K, L, P,
A Kapolcs név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kapolcs névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kapolcs névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kapolcs névvel kapcsolatban. a Kapolcs név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kapolcs név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kapolcs név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kapolcs névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kapolcs név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kapolcs nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kapolcs névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!