Kardos - A Kardos név jelentése, Kardos névnapjai, Kardos név becézése és más érdekességek:

● A Kardos név eredete: magyar

● A Kardos név jelentése:

kardos

● A Kardos név becézése / Kardos becenevei:

Kardi, Kardus, Kardika, Kardoska, Kardó, Ardi, Ardu

● Kardos névnapja:

január 3.február 23.április 24.július 15.
● A Kardos név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kardos név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kardos névről? Görgess lejjebb!
A Kardos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kardos névről

● A Kardos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kardos név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Kardos névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Kardos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kardos név ? Jó helyen jársz!
A Kardos: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kardos név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Kardos név magánhangzói: A, O,
A Kardos név mássalhangzói: D, K, R, S,
A Kardos név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kardos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kardos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kardos névvel kapcsolatban. a Kardos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kardos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kardos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kardos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kardos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kardos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kardos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!