Lambert - A Lambert név jelentése, Lambert névnapjai, Lambert név becézése és más érdekességek:

● A Lambert név eredete: német

● A Lambert név jelentése:

országszerte híres, fényes

● A Lambert név becézése / Lambert becenevei:

Lambi, Lambó, Lambóka, Lambus, Ambi, bert, Bertu, Bertus

● Lambert névnapja:

április 16.április 18.június 22.szeptember 17.
● A Lambert név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lambert név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lambert névről? Görgess lejjebb!
A Lambert az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lambert névről

● A Lambert név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lambert név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Lambert névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Lambert név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lambert név ? Jó helyen jársz!
A Lambert: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lambert név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Lambert név magánhangzói: A, E,
A Lambert név mássalhangzói: B, L, M, R, T,
A Lambert név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Lambert névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lambert névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lambert névvel kapcsolatban. a Lambert név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lambert név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lambert név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lambert névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lambert név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lambert nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lambert névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!