Lél - A Lél név jelentése, Lél névnapjai, Lél név becézése és más érdekességek:

● A Lél név eredete: magyar

● A Lél név jelentése:

lélek, lélegzi, kürtös, kürtfúvó

● A Lél név becézése / Lél becenevei:

Léli, Lélike, Lélu, Éli, Élus

● Lél névnapja:

március 2.április 9.augusztus 2.szeptember 7.október 16.
● A Lél név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lél név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lél névről? Görgess lejjebb!
A Lél az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lél névről

● A Lél név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lél név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Lél névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Lél név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lél név ? Jó helyen jársz!
A Lél: 3 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lél név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Lél név magánhangzói: É,
A Lél név mássalhangzói: L,
A Lél név szótagszáma: 1 szótagú férfi név / fiúnév

A Lél névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lél névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lél névvel kapcsolatban. a Lél név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lél név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lél név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lél névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lél név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lél nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lél névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!