Ozsvát - Az Ozsvát név jelentése, Ozsvát névnapjai, Ozsvát név becézése és más érdekességek:

● Az Ozsvát név eredete: germán

● Az Ozsvát név jelentése:

uralkodó Istenség, tevékeny ( Az Oszvald régi magyar változata )

● Az Ozsvát név becézése / Ozsvát becenevei:

Ozsi, Ozsika, Ozsó, Zsivi, Váti, Vátka

● Ozsvát névnapja:

február 19.február 28.augusztus 5.
● Az Ozsvát név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Ozsvát név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ozsvát névről? Görgess lejjebb!
Az Ozsvát az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ozsvát névről

● Az Ozsvát név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ozsvát név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + V ( 4 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Ozsvát névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Ozsvát név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ozsvát név ? Jó helyen jársz!
Az Ozsvát: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ozsvát név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ozsvát név magánhangzói: Á, O,
Az Ozsvát név mássalhangzói: ZS, T, V,
Az Ozsvát név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ozsvát névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ozsvát névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ozsvát névvel kapcsolatban. az Ozsvát név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ozsvát név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ozsvát név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ozsvát névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ozsvát név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ozsvát nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ozsvát névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!