Özséb - Az Özséb név jelentése, Özséb névnapjai, Özséb név becézése és más érdekességek:

● Az Özséb név eredete: görög - latin

● Az Özséb név jelentése:

istenfélő, jámbor

● Az Özséb név becézése / Özséb becenevei:

Özsi, Özsike, Özse, Özske, Zsébi, Zsébu, Zsébuka

● Özséb névnapja:

január 18.január 20.március 5.június 20.augusztus 14.szeptember 26.december 16.
● Az Özséb név típusa: Ö betűs férfi név / fiúnév
● Az Özséb név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Özséb névről? Görgess lejjebb!
Az Özséb az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Özséb névről

● Az Özséb név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Özséb név számmisztikai elemzése:
Ö ( ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + É ( 5 ) + B ( 2 ) = 16 ( 1 + 6 )
Az Özséb névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Özséb név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Özséb név ? Jó helyen jársz!
Az Özséb: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Özséb név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Özséb név magánhangzói: É, Ö,
Az Özséb név mássalhangzói: ZS, B,
Az Özséb név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Özséb névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Özséb névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 9 db Ö betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 3 női név / lány név és 6 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Ö betűs női nevek / lánynevek listája Ö betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Özséb névvel kapcsolatban. az Özséb név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Özséb név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Özséb név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Özséb névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Özséb név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Özséb nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Özséb névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!