Romulusz - A Romulusz név jelentése, Romulusz névnapjai, Romulusz név becézése és más érdekességek:

● A Romulusz név eredete: latin - etruszk

● A Romulusz név jelentése:

Róma legendás alapítójának neve

● A Romulusz név becézése / Romulusz becenevei:

Roró, Romó, Romu, Romuka, Romcsi, Mulu, Muli, Mulkó, Luszka

● Romulusz névnapja:

július 6.szeptember 5.október 13.
● A Romulusz név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Romulusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Romulusz névről? Görgess lejjebb!
A Romulusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Romulusz névről

● A Romulusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Romulusz név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Romulusz névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Romulusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Romulusz név ? Jó helyen jársz!
A Romulusz: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Romulusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Romulusz név magánhangzói: O, U,
A Romulusz név mássalhangzói: SZ, L, M, R,
A Romulusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Romulusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Romulusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Romulusz névvel kapcsolatban. a Romulusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Romulusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Romulusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Romulusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Romulusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Romulusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Romulusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!