Ronald - A Ronald név jelentése, Ronald névnapjai, Ronald név becézése és más érdekességek:

● A Ronald név eredete: német - angol

● A Ronald név jelentése:

isteni tanács, uralkodói döntés

● A Ronald név becézése / Ronald becenevei:

Ron, Naldi, Naldó, Naldus, Ronci, Ronkó, Ronka

● Ronald névnapja:

február 9.augusztus 18.
● A Ronald név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Ronald név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ronald névről? Görgess lejjebb!
A Ronald az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ronald névről

● A Ronald név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ronald név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Ronald névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Ronald név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ronald név ? Jó helyen jársz!
A Ronald: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Ronald név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Ronald név magánhangzói: A, O,
A Ronald név mássalhangzói: D, L, N, R,
A Ronald név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Ronald névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Ronald névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ronald névvel kapcsolatban. a Ronald név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ronald név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ronald név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ronald névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ronald név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ronald nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ronald névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!