Györgyi - A Györgyi név jelentése, Györgyi névnapjai, Györgyi név becézése és más érdekességek:

● A Györgyi név eredete: görög - latin

● A Györgyi név jelentése:

földműves, gazdálkodó ( A Györgyike név rövidülése )

● A Györgyi név becézése / Györgyi becenevei:

Györi, Györe, Györgyike, Györgyusz, Gyike, Gyiku

● Györgyi névnapja:

február 15.április 24.május 5.december 9.
● A Györgyi név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Györgyi név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Györgyi névről? Görgess lejjebb!
A Györgyi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Györgyi névről

● A Györgyi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Györgyi név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Y ( 7 ) + Ö ( 7 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + Y ( 7 ) + I ( 9 ) = 53 ( 5 + 3 )
A Györgyi névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Györgyi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Györgyi név ? Jó helyen jársz!
A Györgyi: 7 betűből álló női név / lánynév
A Györgyi név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Györgyi név magánhangzói: I, Ö,
A Györgyi név mássalhangzói: GY, R,
A Györgyi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Györgyi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Györgyi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Györgyi névvel kapcsolatban. a Györgyi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Györgyi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Györgyi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Györgyi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Györgyi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Györgyi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Györgyi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!