Sebő - A Sebő név jelentése, Sebő névnapjai, Sebő név becézése és más érdekességek:

● A Sebő név eredete: magyar - latin

● A Sebő név jelentése:

magasztos, fennkölt, Szebaszte ( Sebastia ) városából való ( A Sebestyén önállósult becézője )

● A Sebő név becézése / Sebő becenevei:

Sebőke, Sebi, Sebu, Sebuka, Sebők, Böki, Bökike

● Sebő névnapja:

január 20.április 12.április 24.augusztus 29.szeptember 19.december 5.december 30.
● A Sebő név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Sebő név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Sebő névről? Görgess lejjebb!
A Sebő az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Sebő névről

● A Sebő név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Sebő név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + E ( 5 ) + B ( 2 ) + Ő ( 2 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Sebő névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Sebő név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Sebő név ? Jó helyen jársz!
A Sebő: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Sebő név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Sebő név magánhangzói: E, Ő,
A Sebő név mássalhangzói: B, S,
A Sebő név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Sebő névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Sebő névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Sebő névvel kapcsolatban. a Sebő név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Sebő név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Sebő név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Sebő névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Sebő név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Sebő nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Sebő névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!