Julianna - A Julianna név jelentése, Julianna névnapjai, Julianna név becézése és más érdekességek:

● A Julianna név eredete: latin

● A Julianna név jelentése:

ragyogó, Jupiternek szentelt.

● A Julianna név becézése / Julianna becenevei:

Juli, Julika, Anna, Annus, Anka

● Julianna névnapja:

február 16.április 5.május 14.május 22.június 19.
● A Julianna név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Julianna név előfordulási gyakorisága: Gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Julianna névről? Görgess lejjebb!
A Julianna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Julianna névről

● A Julianna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Julianna név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Julianna névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Julianna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Julianna név ? Jó helyen jársz!
A Julianna: 8 betűből álló női név / lánynév
A Julianna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Julianna név magánhangzói: A, I, U,
A Julianna név mássalhangzói: J, L, N,
A Julianna név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Julianna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Julianna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 140 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Julianna névvel kapcsolatban. a Julianna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Julianna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Julianna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Julianna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Julianna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Julianna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Julianna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!