Tarján - A Tarján név jelentése, Tarján névnapjai, Tarján név becézése és más érdekességek:

● A Tarján név eredete: magyar

● A Tarján név jelentése:

alkirály, tarján ( méltóságnév )

● A Tarján név becézése / Tarján becenevei:

Tarjánka, Jáni, Jánó, Jánka, Tari, Tarka

● Tarján névnapja:

augusztus 11.november 30.
● A Tarján név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Tarján név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tarján névről? Görgess lejjebb!
A Tarján az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tarján névről

● A Tarján név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tarján név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Tarján névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Tarján név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tarján név ? Jó helyen jársz!
A Tarján: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Tarján név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Tarján név magánhangzói: A, Á,
A Tarján név mássalhangzói: J, N, R, T,
A Tarján név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Tarján névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Tarján névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tarján névvel kapcsolatban. a Tarján név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tarján név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tarján név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tarján névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tarján név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tarján nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tarján névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!