Bernadett - A Bernadett név jelentése, Bernadett névnapjai, Bernadett név becézése és más érdekességek:

● A Bernadett név eredete: francia - germán

● A Bernadett név jelentése:

erős medve ( A Bernát férfinév francia megfelelőjének női párja )

● A Bernadett név becézése / Bernadett becenevei:

Bernus, Bernike, Berni, Betti, Detti, Dettike, Dettus

● Bernadett névnapja:

február 18.április 16.
● A Bernadett név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bernadett név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bernadett névről? Görgess lejjebb!
A Bernadett az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bernadett névről

● A Bernadett név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bernadett név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Bernadett névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Bernadett név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bernadett név ? Jó helyen jársz!
A Bernadett: 9 betűből álló női név / lánynév
A Bernadett név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Bernadett név magánhangzói: A, E,
A Bernadett név mássalhangzói: B, D, N, R, T,
A Bernadett név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Bernadett névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bernadett névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bernadett névvel kapcsolatban. a Bernadett név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bernadett név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bernadett név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bernadett névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bernadett név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bernadett nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bernadett névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!