Ajándok - Az Ajándok név jelentése, Ajándok névnapjai, Ajándok név becézése és más érdekességek:

● Az Ajándok név eredete: magyar

● Az Ajándok név jelentése:

ajándék

● Az Ajándok név becézése / Ajándok becenevei:

Aji, Ajika, Doki

● Ajándok névnapja:

február 17.augusztus 7.
● Az Ajándok név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Ajándok név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ajándok névről? Görgess lejjebb!
Az Ajándok az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ajándok névről

● Az Ajándok név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ajándok név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + K ( 2 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Ajándok névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Ajándok név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ajándok név ? Jó helyen jársz!
Az Ajándok: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ajándok név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ajándok név magánhangzói: A, Á, O,
Az Ajándok név mássalhangzói: D, J, K, N,
Az Ajándok név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ajándok névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ajándok névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ajándok névvel kapcsolatban. az Ajándok név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ajándok név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ajándok név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ajándok névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ajándok név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ajándok nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ajándok névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!