Anda - Az Anda név jelentése, Anda névnapjai, Anda név becézése és más érdekességek:

● Az Anda név eredete: magyar - szláv

● Az Anda név jelentése:

kegyelem, könyörület( Az Anna magyar és szláv önállósult becézője )

● Az Anda név becézése / Anda becenevei:

Andi, Andika, Anka, Andus

● Anda névnapja:

február 19.
● Az Anda név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Anda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Anda névről? Görgess lejjebb!
Az Anda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Anda névről

● Az Anda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Anda név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Anda névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Anda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Anda név ? Jó helyen jársz!
Az Anda: 4 betűből álló női név / lány név
Az Anda név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
Az Anda név magánhangzói: A,
Az Anda név mássalhangzói: D, N,
Az Anda név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

Az Anda névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Anda névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Anda névvel kapcsolatban. az Anda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Anda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Anda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Anda névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Anda név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Anda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Anda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!