Aladár - Az Aladár név jelentése, Aladár névnapjai, Aladár név becézése és más érdekességek:

● Az Aladár név eredete: germán

● Az Aladár név jelentése:

öreg, tapasztalt, híres,hatalmas

● Az Aladár név becézése / Aladár becenevei:

Dári, Dárika, Ali, Alika, Adi, Adika

● Aladár névnapja:

február 20.március 11.április 18.április 20.május 26.
● Az Aladár név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Aladár név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Aladár névről? Görgess lejjebb!
Az Aladár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Aladár névről

● Az Aladár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Aladár név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Aladár névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Aladár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Aladár név ? Jó helyen jársz!
Az Aladár: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Aladár név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Aladár név magánhangzói: A, Á,
Az Aladár név mássalhangzói: D, L, R,
Az Aladár név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Aladár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Aladár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Aladár névvel kapcsolatban. az Aladár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Aladár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Aladár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Aladár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Aladár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Aladár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Aladár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!