Azucséna - Az Azucséna név jelentése, Azucséna névnapjai, Azucséna név becézése és más érdekességek:

● Az Azucséna név eredete: spanyol - olasz

● Az Azucséna név jelentése:

liliom

● Az Azucséna név becézése / Azucséna becenevei:

Cséni, Csénike, Cséna, Azuka, Azucsi

● Azucséna névnapja:

április 7.július 30.
● Az Azucséna név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Azucséna név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Azucséna névről? Görgess lejjebb!
Az Azucséna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Azucséna névről

● Az Azucséna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Azucséna név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Azucséna névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Azucséna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Azucséna név ? Jó helyen jársz!
Az Azucséna: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Azucséna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Azucséna név magánhangzói: A, É, U,
Az Azucséna név mássalhangzói: CS, N, Z,
Az Azucséna név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Azucséna névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Azucséna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Azucséna névvel kapcsolatban. az Azucséna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Azucséna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Azucséna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Azucséna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Azucséna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Azucséna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Azucséna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!