Bennó - A Bennó név jelentése, Bennó névnapjai, Bennó név becézése és más érdekességek:

● A Bennó név eredete: germán

● A Bennó név jelentése:

erős medve ( a Bernhard / Bernát és ritkábban a Benedict , Benjamin név önállósult rövidülése )

● A Bennó név becézése / Bennó becenevei:

Beni, Benus, Benci, Bencus

● Bennó névnapja:

június 16.július 27.augusztus 3.
● A Bennó név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bennó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bennó névről? Görgess lejjebb!
A Bennó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bennó névről

● A Bennó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bennó név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Bennó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Bennó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bennó név ? Jó helyen jársz!
A Bennó: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bennó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bennó név magánhangzói: E, Ó,
A Bennó név mássalhangzói: B, N,
A Bennó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bennó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bennó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bennó névvel kapcsolatban. a Bennó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bennó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bennó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bennó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bennó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bennó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bennó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!