Bozsó - A Bozsó név jelentése, Bozsó névnapjai, Bozsó név becézése és más érdekességek:

● A Bozsó név eredete: szláv

● A Bozsó név jelentése:

Isten ajándéka ( a Bozsidár kicsinyítő képzős változata )

● A Bozsó név becézése / Bozsó becenevei:

Bozsi, Zsidi, Ozsi, Zsozsó

● Bozsó névnapja:

november 9.
● A Bozsó név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bozsó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bozsó névről? Görgess lejjebb!
A Bozsó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bozsó névről

● A Bozsó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bozsó név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + Ó ( 6 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Bozsó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Bozsó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bozsó név ? Jó helyen jársz!
A Bozsó: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bozsó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bozsó név magánhangzói: O, Ó,
A Bozsó név mássalhangzói: ZS, B,
A Bozsó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bozsó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bozsó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bozsó névvel kapcsolatban. a Bozsó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bozsó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bozsó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bozsó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bozsó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bozsó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bozsó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!