Cipora - A Cipora név jelentése, Cipora névnapjai, Cipora név becézése és más érdekességek:

● A Cipora név eredete: héber ( bibliai )

● A Cipora név jelentése:

madár, csicsergő ( A Cippóra alakváltozata )

● A Cipora név becézése / Cipora becenevei:

Cippó, Cippóka, Póra, Ipó, Ipus

● Cipora névnapja:

július 5.szeptember 26.
● A Cipora név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Cipora név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cipora névről? Görgess lejjebb!
A Cipora az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cipora névről

● A Cipora név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cipora név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + I ( 9 ) + P ( 7 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Cipora névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Cipora név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cipora név ? Jó helyen jársz!
A Cipora: 6 betűből álló női név / lánynév
A Cipora név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Cipora név magánhangzói: A, I, O,
A Cipora név mássalhangzói: C, P, R,
A Cipora név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Cipora névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Cipora névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cipora névvel kapcsolatban. a Cipora név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cipora név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cipora név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cipora névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cipora név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cipora nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cipora névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!