Csengele - A Csengele név jelentése, Csengele névnapjai, Csengele név becézése és más érdekességek:

● A Csengele név eredete: magyar

● A Csengele név jelentése:

erdős , bozótos

● A Csengele név becézése / Csengele becenevei:

Gele, Gelus, Engi, Csengi, Csengus, Csenge

● Csengele névnapja:

február 4.július 24.
● A Csengele név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Csengele név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csengele névről? Görgess lejjebb!
A Csengele az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csengele névről

● A Csengele név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csengele név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Csengele névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Csengele név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csengele név ? Jó helyen jársz!
A Csengele: 8 betűből álló női név / lánynév
A Csengele név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Csengele név magánhangzói: E,
A Csengele név mássalhangzói: CS, G, L, N,
A Csengele név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Csengele névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Csengele névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csengele névvel kapcsolatban. a Csengele név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csengele név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csengele név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csengele névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csengele név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csengele nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csengele névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!