Eduárd - Az Eduárd név jelentése, Eduárd névnapjai, Eduárd név becézése és más érdekességek:

● Az Eduárd név eredete: angol - német

● Az Eduárd név jelentése:

birtok, vagyonőrzés, védelem ( Az Edward / Edvárd név német alakváltozatából )

● Az Eduárd név becézése / Eduárd becenevei:

Edu, Eduka, Edus, Educi, Dudu, Árdi

● Eduárd névnapja:

március 18.október 13.
● Az Eduárd név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Eduárd név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eduárd névről? Görgess lejjebb!
Az Eduárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eduárd névről

● Az Eduárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eduárd név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + U ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Eduárd névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Eduárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eduárd név ? Jó helyen jársz!
Az Eduárd: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Eduárd név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Eduárd név magánhangzói: Á, E, U,
Az Eduárd név mássalhangzói: D, R,
Az Eduárd név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Eduárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Eduárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eduárd névvel kapcsolatban. az Eduárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eduárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eduárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eduárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eduárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eduárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eduárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!