Gallusz - A Gallusz név jelentése, Gallusz névnapjai, Gallusz név becézése és más érdekességek:

● A Gallusz név eredete: kelta - ír - latin

● A Gallusz név jelentése:

gall, kakas

● A Gallusz név becézése / Gallusz becenevei:

Gallu, Gallka, Gall, Gallóka, Galli

● Gallusz névnapja:

október 16.
● A Gallusz név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gallusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gallusz névről? Görgess lejjebb!
A Gallusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gallusz névről

● A Gallusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gallusz név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Gallusz névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Gallusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gallusz név ? Jó helyen jársz!
A Gallusz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gallusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Gallusz név magánhangzói: A, U,
A Gallusz név mássalhangzói: SZ, G, L,
A Gallusz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gallusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gallusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gallusz névvel kapcsolatban. a Gallusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gallusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gallusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gallusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gallusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gallusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gallusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!