Girót - A Girót név jelentése, Girót névnapjai, Girót név becézése és más érdekességek:

● A Girót név eredete: germán

● A Girót név jelentése:

gerely,a hatalom dárdája, tevékeny ( A Gerold név régi magyar formája )

● A Girót név becézése / Girót becenevei:

Giró, Giróka, Iró, Iróka, Irus

● Girót névnapja:

április 19.október 7.
● A Girót név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Girót név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Girót névről? Görgess lejjebb!
A Girót az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Girót névről

● A Girót név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Girót név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + Ó ( 6 ) + T ( 2 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Girót névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Girót név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Girót név ? Jó helyen jársz!
A Girót: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Girót név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Girót név magánhangzói: I, Ó,
A Girót név mássalhangzói: G, R, T,
A Girót név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Girót névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Girót névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Girót névvel kapcsolatban. a Girót név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Girót név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Girót név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Girót névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Girót név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Girót nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Girót névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!