Györgyike - A Györgyike név jelentése, Györgyike névnapjai, Györgyike név becézése és más érdekességek:

● A Györgyike név eredete: görög - latin

● A Györgyike név jelentése:

földműves, gazdálkodó ( A György férfinévből )

● A Györgyike név becézése / Györgyike becenevei:

Gyöngyi, Gyöngyusz, Gyöngy, Gyöngyke, Gyike, Gyiku

● Györgyike névnapja:

február 15.április 24.május 5.december 9.
● A Györgyike név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Györgyike név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Györgyike névről? Görgess lejjebb!
A Györgyike az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Györgyike névről

● A Györgyike név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Györgyike név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Y ( 7 ) + Ö ( 7 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + Y ( 7 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 60 ( 6 + 0 )
A Györgyike névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Györgyike név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Györgyike név ? Jó helyen jársz!
A Györgyike: 9 betűből álló női név / lánynév
A Györgyike név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Györgyike név magánhangzói: E, I, Ö,
A Györgyike név mássalhangzói: GY, K, R,
A Györgyike név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Györgyike névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Györgyike névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 125 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 69 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Györgyike névvel kapcsolatban. a Györgyike név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Györgyike név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Györgyike név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Györgyike névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Györgyike név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Györgyike nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Györgyike névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!