Hajnácska - A Hajnácska név jelentése, Hajnácska névnapjai, Hajnácska név becézése és más érdekességek:

● A Hajnácska név eredete: magyar

● A Hajnácska név jelentése:

Hajnács-kő hegy nevéből

● A Hajnácska név becézése / Hajnácska becenevei:

Hajni, Hajnika, Hajnus, Nácska, Ácska,

● Hajnácska névnapja:

április 25.november 15.
● A Hajnácska név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Hajnácska név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Hajnácska névről? Görgess lejjebb!
A Hajnácska az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Hajnácska névről

● A Hajnácska név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Hajnácska név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + A ( 1 ) + J ( 1 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Hajnácska névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Hajnácska név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Hajnácska név ? Jó helyen jársz!
A Hajnácska: 9 betűből álló női név / lánynév
A Hajnácska név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Hajnácska név magánhangzói: A, Á,
A Hajnácska név mássalhangzói: CS, H, J, K, N,
A Hajnácska név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Hajnácska névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Hajnácska névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Hajnácska névvel kapcsolatban. a Hajnácska név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Hajnácska név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Hajnácska név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Hajnácska névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Hajnácska név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Hajnácska nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Hajnácska névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!