Ibrahim - Az Ibrahim név jelentése, Ibrahim névnapjai, Ibrahim név becézése és más érdekességek:

● Az Ibrahim név eredete: arab

● Az Ibrahim név jelentése:

a sokaság atyja ( Ábrahám név arab alakváltozata )

● Az Ibrahim név becézése / Ibrahim becenevei:

Brahi, Ibi, Ibike, Ibu, Rahi, Rahika

● Ibrahim névnapja:

június 15.augusztus 16.október 9.
● Az Ibrahim név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Ibrahim név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ibrahim névről? Görgess lejjebb!
Az Ibrahim az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ibrahim névről

● Az Ibrahim név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ibrahim név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + H ( 8 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) = 42 ( 4 + 2 )
Az Ibrahim névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Ibrahim név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ibrahim név ? Jó helyen jársz!
Az Ibrahim: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ibrahim név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ibrahim név magánhangzói: A, I,
Az Ibrahim név mássalhangzói: B, H, M, R,
Az Ibrahim név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ibrahim névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ibrahim névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ibrahim névvel kapcsolatban. az Ibrahim név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ibrahim név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ibrahim név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ibrahim névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ibrahim név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ibrahim nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ibrahim névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!