Ilonka - Az Ilonka név jelentése, Ilonka névnapjai, Ilonka név becézése és más érdekességek:

● Az Ilonka név eredete: görög ( mitológiai ) - magyar

● Az Ilonka név jelentése:

fényes, sugárzó ( Az Ilona magyar becézőjének önállósulása

● Az Ilonka név becézése / Ilonka becenevei:

Ilon, Lonci, Lonka, Ilus, Ila, Ilke,

● Ilonka névnapja:

április 23.július 31.augusztus 18.szeptember 23.
● Az Ilonka név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Ilonka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ilonka névről? Görgess lejjebb!
Az Ilonka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ilonka névről

● Az Ilonka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ilonka név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + L ( 3 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Ilonka névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ilonka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ilonka név ? Jó helyen jársz!
Az Ilonka: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Ilonka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ilonka név magánhangzói: A, I, O,
Az Ilonka név mássalhangzói: K, L, N,
Az Ilonka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ilonka névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ilonka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ilonka névvel kapcsolatban. az Ilonka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ilonka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ilonka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ilonka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ilonka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ilonka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ilonka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!