Ilus - Az Ilus név jelentése, Ilus névnapjai, Ilus név becézése és más érdekességek:

● Az Ilus név eredete: görög ( mitológiai ) - magyar

● Az Ilus név jelentése:

fényes, sugárzó ( Az Ilona magyar becézőjének önállósulása

● Az Ilus név becézése / Ilus becenevei:

Iluska, Ila, Ilácska, Ilka, Luska

● Ilus névnapja:

április 23.július 31.augusztus 18.szeptember 23.
● Az Ilus név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Ilus név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ilus névről? Görgess lejjebb!
Az Ilus az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ilus névről

● Az Ilus név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ilus név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) = 16 ( 1 + 6 )
Az Ilus névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Ilus név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ilus név ? Jó helyen jársz!
Az Ilus: 4 betűből álló női név / lánynév
Az Ilus név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ilus név magánhangzói: I, U,
Az Ilus név mássalhangzói: L, S,
Az Ilus név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Ilus névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ilus névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ilus névvel kapcsolatban. az Ilus név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ilus név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ilus név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ilus névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ilus név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ilus nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ilus névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!