Jeronima - A Jeronima név jelentése, Jeronima névnapjai, Jeronima név becézése és más érdekességek:

● A Jeronima név eredete: görög

● A Jeronima név jelentése:

szent nevű ( A Jeromos férfinév női párja )

● A Jeronima név becézése / Jeronima becenevei:

Nima, Nimus, Nimuska, Nimcsi, Jero, Jerus

● Jeronima névnapja:

szeptember 30.
● A Jeronima név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jeronima név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jeronima névről? Görgess lejjebb!
A Jeronima az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jeronima névről

● A Jeronima név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jeronima név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Jeronima névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Jeronima név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jeronima név ? Jó helyen jársz!
A Jeronima: 8 betűből álló női név / lánynév
A Jeronima név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jeronima név magánhangzói: A, E, I, O,
A Jeronima név mássalhangzói: J, M, N, R,
A Jeronima név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Jeronima névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jeronima névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jeronima névvel kapcsolatban. a Jeronima név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jeronima név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jeronima név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jeronima névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jeronima név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jeronima nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jeronima névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!