Julinka - A Julinka név jelentése, Julinka névnapjai, Julinka név becézése és más érdekességek:

● A Julinka név eredete: latin

● A Julinka név jelentése:

ragyogó, Jupiternek szentelt. ( A Julianna önállósult becézője )

● A Julinka név becézése / Julinka becenevei:

Juli, Julika, Linka, Linkus, Inka, Julcsi

● Julinka névnapja:

február 16.április 5.május 14.május 22.június 19.
● A Julinka név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Julinka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Julinka névről? Görgess lejjebb!
A Julinka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Julinka névről

● A Julinka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Julinka név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Julinka névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Julinka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Julinka név ? Jó helyen jársz!
A Julinka: 7 betűből álló női név / lánynév
A Julinka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Julinka név magánhangzói: A, I, U,
A Julinka név mássalhangzói: J, K, L, N,
A Julinka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Julinka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Julinka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Julinka névvel kapcsolatban. a Julinka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Julinka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Julinka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Julinka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Julinka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Julinka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Julinka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!