Katerina - A Katerina név jelentése, Katerina névnapjai, Katerina név becézése és más érdekességek:

● A Katerina név eredete: görög - latin - holland - svéd - olasz

● A Katerina név jelentése:

mindig tiszta, nyilazó, biztosan célzó ( A Katarina olasz változata )

● A Katerina név becézése / Katerina becenevei:

Rina, Rinus, Rin, Kati, Katus, Katuka, Katuci, Katka, Katika, Katica, Kató, Katinka

● Katerina névnapja:

február 13.március 9.március 22.március 24.április 29.április 30.május 9.szeptember 15.november 25.december 31.
● A Katerina név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Katerina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Katerina névről? Görgess lejjebb!
A Katerina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Katerina névről

● A Katerina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Katerina név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Katerina névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Katerina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Katerina név ? Jó helyen jársz!
A Katerina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Katerina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Katerina név magánhangzói: A, E, I,
A Katerina név mássalhangzói: K, N, R, T,
A Katerina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Katerina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Katerina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 275 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 132 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Katerina névvel kapcsolatban. a Katerina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Katerina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Katerina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Katerina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Katerina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Katerina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Katerina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!