Krisztabell - A Krisztabell név jelentése, Krisztabell névnapjai, Krisztabell név becézése és más érdekességek:

● A Krisztabell név eredete: A Krisztabell név eredetéről nincsenek adataink

● A Krisztabell név jelentése:

Krisztushoz tartozó, keresztény ( nő ), szép ( A Kriszta és a Bella összekapcsolásából )

● A Krisztabell név becézése / Krisztabell becenevei:

Bella, Bellus, Belluka, Krisztike, Krisztus, Krisztuka, Krisztus, Krisztáacska, Krisz, Szta

● Krisztabell névnapja:

június 22.július 24.augusztus 5.
● A Krisztabell név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Krisztabell név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Krisztabell névről? Görgess lejjebb!
A Krisztabell az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Krisztabell névről

● A Krisztabell név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Krisztabell név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Krisztabell névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Krisztabell név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Krisztabell név ? Jó helyen jársz!
A Krisztabell: 11 betűből álló női név / lánynév
A Krisztabell név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Krisztabell név magánhangzói: A, E, I,
A Krisztabell név mássalhangzói: SZ, B, K, L, R, T,
A Krisztabell név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Krisztabell névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Krisztabell névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Krisztabell névvel kapcsolatban. a Krisztabell név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Krisztabell név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Krisztabell név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Krisztabell névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Krisztabell név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Krisztabell nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Krisztabell névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!