Krisztiána - A Krisztiána név jelentése, Krisztiána névnapjai, Krisztiána név becézése és más érdekességek:

● A Krisztiána név eredete: görög - latin

● A Krisztiána név jelentése:

Krisztushoz tartozó, keresztény ( nő )

● A Krisztiána név becézése / Krisztiána becenevei:

Tiána, Tius, Tiánka, Krisztike, Krisztu, Krisztuka, Krisztus, Krisztácska, Krisz, Szta

● Krisztiána névnapja:

június 22.július 24.augusztus 5.
● A Krisztiána név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Krisztiána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Krisztiána névről? Görgess lejjebb!
A Krisztiána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Krisztiána névről

● A Krisztiána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Krisztiána név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 47 ( 4 + 7 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Krisztiána névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Krisztiána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Krisztiána név ? Jó helyen jársz!
A Krisztiána: 10 betűből álló női név / lánynév
A Krisztiána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Krisztiána név magánhangzói: A, Á, I,
A Krisztiána név mássalhangzói: SZ, K, N, R, T,
A Krisztiána név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Krisztiána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Krisztiána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Krisztiána névvel kapcsolatban. a Krisztiána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Krisztiána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Krisztiána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Krisztiána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Krisztiána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Krisztiána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Krisztiána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!