Krisztin - A Krisztin név jelentése, Krisztin névnapjai, Krisztin név becézése és más érdekességek:

● A Krisztin név eredete: görög - latin

● A Krisztin név jelentése:

Krisztushoz tartozó, keresztény ( nő ) ( A Krisztina önállósult becézője )

● A Krisztin név becézése / Krisztin becenevei:

Kriszta, Krisztike, Krisztu, Krisztuka, Krisztus, Krisztácska, Krisz, Szta

● Krisztin névnapja:

június 22.július 24.augusztus 5.
● A Krisztin név típusa: K betűs női név / lány név
● A Krisztin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Krisztin névről? Görgess lejjebb!
A Krisztin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Krisztin névről

● A Krisztin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Krisztin név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Krisztin névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Krisztin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Krisztin név ? Jó helyen jársz!
A Krisztin: 8 betűből álló női név / lány név
A Krisztin név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Krisztin név magánhangzói: I,
A Krisztin név mássalhangzói: SZ, K, N, R, T,
A Krisztin név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Krisztin névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Krisztin névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 273 db K betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 141 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Krisztin névvel kapcsolatban. a Krisztin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Krisztin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Krisztin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Krisztin névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Krisztin név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Krisztin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Krisztin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!