Krizosztom - A Krizosztom név jelentése, Krizosztom névnapjai, Krizosztom név becézése és más érdekességek:

● A Krizosztom név eredete: görög

● A Krizosztom név jelentése:

aranyszájú

● A Krizosztom név becézése / Krizosztom becenevei:

Krizó, Krizu, Krizus, Zoszti, Zosztó, Zosztom, Oszti

● Krizosztom névnapja:

január 27.szeptember 13.
● A Krizosztom név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Krizosztom név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Krizosztom névről? Görgess lejjebb!
A Krizosztom az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Krizosztom névről

● A Krizosztom név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Krizosztom név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) = 55 ( 5 + 5 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Krizosztom névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Krizosztom név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Krizosztom név ? Jó helyen jársz!
A Krizosztom: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Krizosztom név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Krizosztom név magánhangzói: I, O,
A Krizosztom név mássalhangzói: SZ, K, M, R, T, Z,
A Krizosztom név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Krizosztom névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Krizosztom névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Krizosztom névvel kapcsolatban. a Krizosztom név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Krizosztom név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Krizosztom név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Krizosztom névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Krizosztom név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Krizosztom nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Krizosztom névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!