Laurent - A Laurent név jelentése, Laurent névnapjai, Laurent név becézése és más érdekességek:

● A Laurent név eredete: latin - francia

● A Laurent név jelentése:

Laurentum városából való, babérkoszorúval ékesített ( A Lőrinc férfinév alakváltozata )

● A Laurent név becézése / Laurent becenevei:

Lauri, Laurka, Renti, Rentus, Rentu

● Laurent névnapja:

július 21.augusztus 10.szeptember 5.
● A Laurent név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Laurent név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Laurent névről? Görgess lejjebb!
A Laurent az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Laurent névről

● A Laurent név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Laurent név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Laurent névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Laurent név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Laurent név ? Jó helyen jársz!
A Laurent: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Laurent név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Laurent név magánhangzói: A, E, U,
A Laurent név mássalhangzói: L, N, R, T,
A Laurent név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Laurent névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Laurent névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Laurent névvel kapcsolatban. a Laurent név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Laurent név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Laurent név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Laurent névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Laurent név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Laurent nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Laurent névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!