Livianna - A Livianna név jelentése, Livianna névnapjai, Livianna név becézése és más érdekességek:

● A Livianna név eredete: latin - olasz

● A Livianna név jelentése:

ólomszürke, kékes, irigy, rosszakaratú ( A Liviána alakváltozata)

● A Livianna név becézése / Livianna becenevei:

Vianna, Anna, Annus, Anci, Viána, Livi, Livike, Livkó, Livus, Livuka, Livka, Via, VIus

● Livianna névnapja:

február 12.október 14.december 10.
● A Livianna név típusa: L betűs női név / lány név
● A Livianna név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Livianna névről? Görgess lejjebb!
A Livianna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Livianna névről

● A Livianna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Livianna név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Livianna névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Livianna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Livianna név ? Jó helyen jársz!
A Livianna: 8 betűből álló női név / lány név
A Livianna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Livianna név magánhangzói: A, I,
A Livianna név mássalhangzói: L, N, V,
A Livianna név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Livianna névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Livianna névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 243 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 166 női név / lány név és 71 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Livianna névvel kapcsolatban. a Livianna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Livianna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Livianna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Livianna névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Livianna név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Livianna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Livianna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!