Malvina - A Malvina név jelentése, Malvina névnapjai, Malvina név becézése és más érdekességek:

● A Malvina név eredete: skót

● A Malvina név jelentése:

sima homlok

● A Malvina név becézése / Malvina becenevei:

Malvinka, Malvin, Malvi, Vina, Vinus

● Malvina névnapja:

április 19.október 1.
● A Malvina név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Malvina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Malvina névről? Görgess lejjebb!
A Malvina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Malvina névről

● A Malvina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Malvina név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Malvina névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Malvina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Malvina név ? Jó helyen jársz!
A Malvina: 7 betűből álló női név / lánynév
A Malvina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Malvina név magánhangzói: A, I,
A Malvina név mássalhangzói: L, M, N, V,
A Malvina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Malvina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Malvina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Malvina névvel kapcsolatban. a Malvina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Malvina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Malvina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Malvina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Malvina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Malvina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Malvina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!