Nasztázia - A Nasztázia név jelentése, Nasztázia névnapjai, Nasztázia név becézése és más érdekességek:

● A Nasztázia név eredete: görög

● A Nasztázia név jelentése:

feltámadott ( Az Anasztázia olaszos rövidüléséből )

● A Nasztázia név becézése / Nasztázia becenevei:

Naszi, Sztázi, Sztázika, Tázi, Tázus, Naszka, Naszóka, Naszica

● Nasztázia névnapja:

március 10.április 17.december 25.
● A Nasztázia név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nasztázia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nasztázia névről? Görgess lejjebb!
A Nasztázia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nasztázia névről

● A Nasztázia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nasztázia név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Nasztázia névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Nasztázia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nasztázia név ? Jó helyen jársz!
A Nasztázia: 9 betűből álló női név / lánynév
A Nasztázia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nasztázia név magánhangzói: A, Á, I,
A Nasztázia név mássalhangzói: SZ, N, T, Z,
A Nasztázia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Nasztázia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nasztázia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nasztázia névvel kapcsolatban. a Nasztázia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nasztázia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nasztázia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nasztázia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nasztázia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nasztázia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nasztázia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!