Noella - A Noella név jelentése, Noella névnapjai, Noella név becézése és más érdekességek:

● A Noella név eredete: francia

● A Noella név jelentése:

karácsonykor született,születésnap, az Úr születésnapja, karácsony ( A Noéla alakváltozata )

● A Noella név becézése / Noella becenevei:

Elli, Ellus, Elka, Elcsi, Nojcsi, Nonó, Nonka, Nonci, Nonu

● Noella névnapja:

július 27.augusztus 26.december 1.december 9.
● A Noella név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Noella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Noella névről? Görgess lejjebb!
A Noella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Noella névről

● A Noella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Noella név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + O ( 6 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Noella névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Noella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Noella név ? Jó helyen jársz!
A Noella: 6 betűből álló női név / lánynév
A Noella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Noella név magánhangzói: A, E, O,
A Noella név mássalhangzói: L, N,
A Noella név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Noella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Noella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Noella névvel kapcsolatban. a Noella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Noella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Noella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Noella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Noella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Noella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Noella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!