Odetta - Az Odetta név jelentése, Odetta névnapjai, Odetta név becézése és más érdekességek:

● Az Odetta név eredete: germán - francia

● Az Odetta név jelentése:

birtokos, vagyonos, gazdag ( Az Odett alakváltozata )

● Az Odetta név becézése / Odetta becenevei:

Odi, Odika, Odica, Odus, Detti, Detta, Dettus

● Odetta névnapja:

április 20.október 23.
● Az Odetta név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Odetta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Odetta névről? Görgess lejjebb!
Az Odetta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Odetta névről

● Az Odetta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Odetta név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Odetta névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Odetta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Odetta név ? Jó helyen jársz!
Az Odetta: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Odetta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Odetta név magánhangzói: A, E, O,
Az Odetta név mássalhangzói: D, T,
Az Odetta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Odetta névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Odetta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Odetta névvel kapcsolatban. az Odetta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Odetta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Odetta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Odetta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Odetta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Odetta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Odetta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!