Orlandó - Az Orlandó név jelentése, Orlandó névnapjai, Orlandó név becézése és más érdekességek:

● Az Orlandó név eredete: olasz - germán

● Az Orlandó név jelentése:

dicsőséges, híres , merész ( A Roland név olasz megfelelőjéből )

● Az Orlandó név becézése / Orlandó becenevei:

Orli, Landó, Landus, Landuka, Andó

● Orlandó névnapja:

július 15.augusztus 9.augusztus 10.szeptember 15.
● Az Orlandó név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Orlandó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Orlandó névről? Görgess lejjebb!
Az Orlandó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Orlandó névről

● Az Orlandó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Orlandó név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + R ( 9 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 34 ( 3 + 4 )
Az Orlandó névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Orlandó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Orlandó név ? Jó helyen jársz!
Az Orlandó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Orlandó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Orlandó név magánhangzói: A, O, Ó,
Az Orlandó név mássalhangzói: D, L, N, R,
Az Orlandó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Orlandó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Orlandó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Orlandó névvel kapcsolatban. az Orlandó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Orlandó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Orlandó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Orlandó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Orlandó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Orlandó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Orlandó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!