Palmira - A Palmira név jelentése, Palmira névnapjai, Palmira név becézése és más érdekességek:

● A Palmira név eredete: latin - olasz

● A Palmira név jelentése:

palmarius ( pálmaágat hozó / pálmalevelet hozó )

● A Palmira név becézése / Palmira becenevei:

Palmika, Palmi, Palmus, Palmuci, Mira, MIri, Mircsi

● Palmira névnapja:

május 10.október 5.
● A Palmira név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Palmira név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Palmira névről? Görgess lejjebb!
A Palmira az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Palmira névről

● A Palmira név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Palmira név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Palmira névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Palmira név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Palmira név ? Jó helyen jársz!
A Palmira: 7 betűből álló női név / lánynév
A Palmira név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Palmira név magánhangzói: A, I,
A Palmira név mássalhangzói: L, M, P, R,
A Palmira név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Palmira névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Palmira névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Palmira névvel kapcsolatban. a Palmira név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Palmira név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Palmira név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Palmira névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Palmira név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Palmira nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Palmira névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!