Peregrina - A Peregrina név jelentése, Peregrina névnapjai, Peregrina név becézése és más érdekességek:

● A Peregrina név eredete: latin

● A Peregrina név jelentése:

jövevény, zarándok ( A Pellegrin férfinév női párja )

● A Peregrina név becézése / Peregrina becenevei:

Rina, Grina, Rin, Rinus, Rinka, Peli, Pelke, Perica

● Peregrina névnapja:

április 26.május 1.május 2.augusztus 5.október 5.
● A Peregrina név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Peregrina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Peregrina névről? Görgess lejjebb!
A Peregrina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Peregrina névről

● A Peregrina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Peregrina név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 57 ( 5 + 7 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Peregrina névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Peregrina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Peregrina név ? Jó helyen jársz!
A Peregrina: 9 betűből álló női név / lánynév
A Peregrina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Peregrina név magánhangzói: A, E, I,
A Peregrina név mássalhangzói: G, N, P, R,
A Peregrina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Peregrina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Peregrina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Peregrina névvel kapcsolatban. a Peregrina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Peregrina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Peregrina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Peregrina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Peregrina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Peregrina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Peregrina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!