Szilárd - A Szilárd név jelentése, Szilárd névnapjai, Szilárd név becézése és más érdekességek:

● A Szilárd név eredete: magyar

● A Szilárd név jelentése:

szilárd, állhatatos, következetes ( A Konstantin név magyarosítása )

● A Szilárd név becézése / Szilárd becenevei:

Szili, Sziszi, Szilárdka, Szilka, Szilu, Sziluka, Szilkó, Lárdi, Lárdka

● Szilárd névnapja:

március 11.április 12.december 14.
● A Szilárd név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szilárd név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szilárd névről? Görgess lejjebb!
A Szilárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szilárd névről

● A Szilárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szilárd név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Szilárd névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Szilárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szilárd név ? Jó helyen jársz!
A Szilárd: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szilárd név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szilárd név magánhangzói: Á, I,
A Szilárd név mássalhangzói: SZ, D, L, R,
A Szilárd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szilárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szilárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szilárd névvel kapcsolatban. a Szilárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szilárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szilárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szilárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szilárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szilárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szilárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!